Kniha „The Dry Aging Bible“
Kód: 29301Související produkty
AtraSalt slouží k doplnění minerálů divoké zvěře. Aromatické látky obsažené v produktu pomáhají...
Sypká vnadící směs neodolatelná především pro divoká prasata. Kukuřice nádherně voní a přitáhne...
Neodolatelná vnadící směs s příchutí lanýže, která se používá se za účelem přilákání zvěře na...
Vyvasol je účinný prostředek na vyvařování trofejí
Praktická 8dílná sada pro zpracování úlovku přehledně uložená v odolném pouzdře z tvrzeného plastu.
Přenosný hliníkový žebříkový posed s nastavitelnou podpěrou zbraně
BALDR RL Mini je spolehlivá a kompaktní taktická svítilna, která kombinuje výkonnou bílou LED a...
Klasická plastová přepravka pro uložení masa a masných výrobků, vhodná do chladících skříní...
Tento přírodní slaný liz s anýzem a s mletými kukuřičnými zrny je určen k přilákání volně...
Sypká vnadící směs s kaštanovým aroma vábící divoká prasata a jeleny, které neodolá ani škodná....
Tento přírodní sladko-kyselý liz se zeleným jablkem a mletými kukuřičnými zrny je určen k...
100% přírodní produkt vyrobený z potravinářských surovin! Vynikající, levný atraktor.
Detailní popis produktu
The Dry Aging Bible od DRY AGER®
Nová standardní práce pro suché zrání a rafinaci masa.
The Dry Aging Bible z vás učiní profesionály – a profesionálové na maso ještě kreativnější.
Na jejích více než 300 stranách se dozvíte vše o rafinaci masa, drůbeže,
šunky, uzenin, sýrů a dokonce i ryb v chladničce DRY AGER® Dry Aging Fridge. Od jídla až po super pochoutku.
336 stran, vázané v jemném plátně. Zde se dozvíte vše, co potřebujete vědět o suchém stárnutí a rafinaci.
Základy suchého stárnutí
Znalost produktu
Praxe suchého stárnutí s tipy a triky
Vše o SmartAging®
Workshopy s pokyny krok za krokem
Recepty na zrání masa (hovězí, vepřové, zvěřina, drůbež a jehněčí)
Recepty na zrání šunky
Recepty na zrání klobásy
Recepty na stárnutí ryb
Recepty na zrání sýrů
Zrání recepty na sušení zeleniny nebo těstovin
Recepty na vaření
Vše o vědě o suchém stárnutí
A nezapomeňte: Fotografování jídla na nejvyšší úrovni
A ještě mnohem víc
Tato kniha vysvětluje historii a současnou praxi suchého stárnutí do posledního detailu, včetně těch vědeckých.
S úžasnými fotografiemi a podrobnými návody ukazuje příklady, jak zušlechtit maso, jak vyrobit světoznámou šunku a salám,
a kulinářské možnosti s recepty od slavných šéfkuchařů. Zahrnuje dokonce i ryby a sýry.
Vůbec poprvé na světě byly všechny důležité aspekty suchého stárnutí shrnuty do neuvěřitelných podrobností.
V „BIBLII SUCHÉHO STÁRNUTÍ“ najdete vyčerpávající informace, soustředěné zdokonalování, návody a překvapivé inspirace.
Kniha vás krok za krokem provede celým procesem suchého stárnutí v teorii i praxi. Od výběru správného masa nebo jiného jídla,
přes dokonalou přípravu syrového produktu, použití vhodných nástrojů, výběr správného programu suchého stárnutí
až po přípravu rafinovaného produktu s lahodnými kuchařskými recepty. Nezbytnost pro každého přítele stárnoucího na sucho:
Celý svět lahůdek.
Bible suchého stárnutí vás vezme přímo do masového nebe.
Vydavatel: Aaron a Christian Landig
Texty a koncepce: Peter Wagner
Obálka: pevná vazba / len
Stránky: 336
ISBN: 978-3-98203-561-1
Poznámka:
Velkou část knihy lze uplatnit pouze v případě, že vlastníte zařízení nové generace Premium S.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | LOVECKÉ POTŘEBY |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
