Kniha „The Dry Aging Bible“
Kód: 29301Související produkty
Neodolatelná vnadící směs s příchutí lanýže, která se používá se za účelem přilákání zvěře na...
Sypká vnadící směs se švestkovým aroma vábící divoká prasata a jeleny, které neodolá ani škodná....
Sypká vnadící směs s ořechovým aroma vábící divoká prasata a jeleny, které neodolá ani škodná....
100% přírodní produkt vyrobený z potravinářských surovin! Vynikající, levný atraktor.
Lišta se silnými magnety pro uchycení nožů, nůžek nebo ostatních pomůcek, které chcete mít...
Max výdrž 800 hodNapájení 1x 18650, 1x 21700, USB dobíjeníPočet režimů 8Vodotěsnost IP68 (ponor 2...
Podavač vnadící směsi s digitálním ovladačem pro snadné vnadění zvěře.
Klasická plastová přepravka pro uložení masa a masných výrobků, vhodná do chladících skříní...
NITECORE NU25, čelovka 360 lm, červená a CRI sekundární dioda, Micro USB dobíjecí - černá varianta
NITECORE HC65 V2, super-výkonná čelovka, Světelný výkon: 1750 lm, Dosvit: 165...
Filtrovaný, fermentovaný kukuřičný sirup, jemné konzistence, s masovo - játrovou příchutí ....
Vakuová balička profesionální kvality umožňující 3násobný svár s délkou až 46 cm. Ideální pro...
Svítilnový set s možností použití na zbrani od výrobce NexTorch. Svítilna T5 patří ke špičce...
Luxusní pojízdná kazatelna schválená pro provoz na Evropských silnicích. Sklopná konstrukce pro...
Detailní popis produktu
The Dry Aging Bible od DRY AGER®
Nová standardní práce pro suché zrání a rafinaci masa.
The Dry Aging Bible z vás učiní profesionály – a profesionálové na maso ještě kreativnější.
Na jejích více než 300 stranách se dozvíte vše o rafinaci masa, drůbeže,
šunky, uzenin, sýrů a dokonce i ryb v chladničce DRY AGER® Dry Aging Fridge. Od jídla až po super pochoutku.
336 stran, vázané v jemném plátně. Zde se dozvíte vše, co potřebujete vědět o suchém stárnutí a rafinaci.
Základy suchého stárnutí
Znalost produktu
Praxe suchého stárnutí s tipy a triky
Vše o SmartAging®
Workshopy s pokyny krok za krokem
Recepty na zrání masa (hovězí, vepřové, zvěřina, drůbež a jehněčí)
Recepty na zrání šunky
Recepty na zrání klobásy
Recepty na stárnutí ryb
Recepty na zrání sýrů
Zrání recepty na sušení zeleniny nebo těstovin
Recepty na vaření
Vše o vědě o suchém stárnutí
A nezapomeňte: Fotografování jídla na nejvyšší úrovni
A ještě mnohem víc
Tato kniha vysvětluje historii a současnou praxi suchého stárnutí do posledního detailu, včetně těch vědeckých.
S úžasnými fotografiemi a podrobnými návody ukazuje příklady, jak zušlechtit maso, jak vyrobit světoznámou šunku a salám,
a kulinářské možnosti s recepty od slavných šéfkuchařů. Zahrnuje dokonce i ryby a sýry.
Vůbec poprvé na světě byly všechny důležité aspekty suchého stárnutí shrnuty do neuvěřitelných podrobností.
V „BIBLII SUCHÉHO STÁRNUTÍ“ najdete vyčerpávající informace, soustředěné zdokonalování, návody a překvapivé inspirace.
Kniha vás krok za krokem provede celým procesem suchého stárnutí v teorii i praxi. Od výběru správného masa nebo jiného jídla,
přes dokonalou přípravu syrového produktu, použití vhodných nástrojů, výběr správného programu suchého stárnutí
až po přípravu rafinovaného produktu s lahodnými kuchařskými recepty. Nezbytnost pro každého přítele stárnoucího na sucho:
Celý svět lahůdek.
Bible suchého stárnutí vás vezme přímo do masového nebe.
Vydavatel: Aaron a Christian Landig
Texty a koncepce: Peter Wagner
Obálka: pevná vazba / len
Stránky: 336
ISBN: 978-3-98203-561-1
Poznámka:
Velkou část knihy lze uplatnit pouze v případě, že vlastníte zařízení nové generace Premium S.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | LOVECKÉ POTŘEBY |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
